Vakolható tokos redőnyrendszerek

A vakolható rendszerek elsősorban újonnan épülő épületekben történő használatra kerültek kifejlesztésre, de alkalmazhatók már meglévő házakban is az áthidaló átalakítások elvégzése után. A GREDEX KFT. vakolható redőnyrendszerei kiválóan illeszkednek az épület homlokzatába, annak integrált részét alkotva. A többi elem, vagyis a szerelő fedél és a lefutók egyedi RAL festés esetén színben az ablak színéhez illeszthetők. A GREDEX vakolható redőnyrendszerek lehetővé teszik, hogy az építészek és a tervezők funkcionális és esztétikus megoldásokat alkalmazhassanak.

A redőny profilok habbal kitöltöttek, amelyek PD/AR rendszerű, magas minőségű, kétrétegű lakkbevonatos alumínium lemezből készülnek. Ez a bevonat fokozottan ellenáll a kopásnak és az időjárási tényezőknek. A kitöltő habnak köszönhetően a profilok jó hő- és hangszigetelők. Az extrudált redőnyprofilok tartósak és nagy teherbírásúak, és bármilyen egyedi RAL színben rendelhetők.
A tok homlokfelülete egyben alapfelület bármilyen befejező technológia és anyag (pl. vakolat, klinker stb.) számára, aminek köszönhetően a homlokzaton nem látható. A GREDEX vakolható redőnyrendszerek elemei nem érintik a teherhordó szerkezeteket, az áthidalóktól függetlenek, nem rontják az épület hőszigetelését.

Tanácsra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást projektje számára!

A vakolható redőny tokjának megfelelő hely kialakítása.