Immáron büszkén írhatjuk, hogy az egyik legnagyobb és legelismertebb szereplői vagyunk a hazai árnyékolástechnikai termékek gyártásában és installálásában a magyar piacon.

Kezdetben főként redőny és szúnyogháló termékek értékesítésével foglalkoztunk mára számos innovatív belső árnyékolókkal, garázskapukkal, Schüco nyílászárókkal és intelligens épületvezérléssel bővítettük a kínálatunk.

2001-ben alakult Cégünk családi vállalkozásként 8 fővel indult, nevét édesapánk nevéből adódóan Grédics Kft-nek neveztük el. Jelenleg több mint 50 főt foglalkoztatunk és, ahogyan ez a nevünkben is szerepel, Innovatív újdonságokat, megoldásokat vezetünk évről évre cégünk életébe így nem elkerülve a marketinget sem mára Gredex Kft. néven, de logónkban a kezdésre és a minőségi termékekre utalva megtalálható a Grédics Innovatív Árnyékolók szlogen is.

Kérem, tekintse meg az alábbi videónkat, és nyerjen bepillantást a kulisszák mögé.

 

Cégünk jelenleg nagy és kiskereskedelemmel egyaránt foglalkozik. A nagykereskedelmet Pécel látja el, ahol a Cég központja is található, egy közel 5 000 nm –es épületben folyik a gyártás, ill. az irodai munka. Jelenleg Magyarországon kívül további 4 országba értékesítünk és szállítjuk termékeinket.

Ezenfelül 3 különböző helyen – Budapesten a XI. kerületben , Székesfehérváron, és a központban Pécelen exkluzívan berendezve gyermeksarokkal ellátva várják szakképzett kollégáink leendő kiskereskedelmi megrendelőinket, akik megtekinthetik és kipróbálhatják termékeinket.

A vezetőség folyamatosan azt az elvet tartja szem előtt, hogy a leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai problémájára a lehető legoptimálisabb megoldást ajánlja.

Több éves szakmai múltunk, felkészültségünk, ill. a termék szortimentünk garancia arra, hogy a munka befejezését követően megrendelőinktől egy mosoly kíséretében köszönjünk el. Természetesen a beépített termékeket a telepítés után is folyamatosan karbantartjuk – köszönhetően a kiskereskedelemben egyedülálló ASSISTANCE szolgáltatásunknak, ami lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy akár a több éve általunk telepített árnyékolástechnikai termékekre karbantartást vagy javítást igényeljenek.

Köszönjük, hogy évről évre megtisztelnek bizalmukkal, ezért mi cserébe ígérjük, hogy megteszünk, mindent, annak érdekében, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink táborát gyarapítsa!

Vezetőség 

%

Innováció

Immáron büszkén írhatjuk, hogy az egyik legnagyobb és legelismertebb szereplői vagyunk a hazai árnyékolástechnikai termékek gyártásában és installálásában.

%

Minőség