Basic műanyag redőny

Kiemelkedő ár-érték arány

A redőny egy függőleges vagy vízszintes mozgatású szerkezet, amelyet általában ablakokra vagy ajtókra szerelnek fel a fény és a hő szabályozása, valamint a magánélet védelme érdekében. Ezek lehetnek belső vagy külső redőnyök, és különböző anyagokból készülhetnek, például fából, műanyagból, fémekből vagy szövetekből. A redőnyök stílusos és funkcionális kiegészítők, amelyek javíthatják egy épület esztétikai megjelenését és növelhetik annak energiatakarékosságát. Belső redőnyök, mint például a rolók vagy lamellás függönyök, hozzájárulhatnak a szoba dekorációjának megújításához, míg a külső redőnyök, például a napellenzők vagy redőnyök, védelmet nyújthatnak az időjárási viszontagságokkal szemben. A redőnyök kezelése lehet manuális vagy automatizált, ahol a motorizált változatok távirányítóval vagy akár okoseszközökkel is irányíthatók.

 

műanyagredőny szúnyoghálóval
műanyagredőny szúnyoghálóval

Árnyékolás és magánélet védelme
Az BASIC Műanyag redőny kiváló megoldást jelent azok számára, akik költséghatékonyan szeretnének fény- és hőszabályozást, valamint magánéletet biztosítani otthonukban vagy irodájukban. Ezek a redőnyök egyszerű, funkcionális kialakítással rendelkeznek és különböző színekben és méretekben érhetőek el, hogy illeszkedjenek a különböző ablakméretekhez és design igényekhez.

Könnyű karbantartás és egyszerű működtetés
A műanyagnak köszönhetően ezek a redőnyök könnyen karbantarthatók, továbbá ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú távú megoldást kínálnak. A redőnyök egyszerű, manuális működtetési mechanizmussal rendelkeznek, mint például zsinór vagy lánc, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén szabályozza a fény beáramlását.

Széles körű felhasználhatóság
A kedvező árú műanyag redőnyök ideálisak lehetnek bérlakásokba, irodákba vagy olyan helyiségekbe, ahol a költségvetés korlátozott, de fontos a funkcionalitás és a praktikum. Emellett ezek a redőnyök gyors és egyszerű telepítést kínálnak, ami további költségcsökkentő előnyt jelenthet. Az olcsó műanyag redőnyökkel kapcsolatos egyetlen kompromisszum lehet az esztétikai részletesség és a tartósság, mivel ezek általában egyszerűbb kivitelűek és nem biztosítanak olyan hosszú élettartamot, mint a drágább anyagokból készült (pl. alumíniumból) társaik.

Segítség a hő- és hangszigetelésben
A BASIC műanyag redőnyök nem csak az árnyékolás terén nyújtanak előnyöket, hanem a hő- és hangszigetelésben is szerepet játszanak. Bár nem érik el az alumínium redőnyök szintjét ezen a területen, de ettől még jelentős mértékben hozzájárulnak otthona kellemesebb hőérzetéhez, csökkentve a külső zajokat és segítve a belső hőmérséklet stabilizálását. Ez különösen előnyös a városi környezetben, ahol a külső zaj és a hőingadozások gyakran zavaró tényezők.

műanyagredőny szúnyoghálóval
Műanyagredőny szúnyoghálóval

Dekoratív töltet
Dekoratív szempontból a BASIC műanyag redőnyök számos lehetőséget kínálnak. A különböző színválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen összehangolja a redőnyöket otthona külső és belső dizájnával, ezzel elegáns és stílusos megjelenést kölcsönözve lakóterének. A redőnyök modern és esztétikai designja biztosítja, hogy ne csak funkcionális, hanem dekoratív elemei is legyenek otthonának.

Könnyed tisztíthatóság
Ami a tisztántartást illeti, a BASIC műanyag redőnyök karbantartása rendkívül egyszerű. A tisztításhoz csupán szappanos vízre van szükség, amivel könnyedén eltávolítható a por és a szennyeződés. Ez a könnyű tisztíthatóság hosszú távon megőrzi a redőnyök esztétikai állapotát és funkcionális integritását, miközben minimalizálja az idő- és erőfeszítést, amit a tisztántartás igényel.

BASIC Műanyag Redőny – Specifikációk

A BASIC műanyag redőny ideális választás lehet sokféle ablakmérethez és igényhez illeszkedően. A redőnyök tervezésekor és telepítésekor azonban fontos figyelembe venni a következő specifikációkat:

Szélesség: A redőny maximális szélessége 180 cm. Ez a méret biztosítja, hogy a redőny stabilan és hatékonyan működjön anélkül, hogy a nagyobb súly vagy szélesség miatt problémákat okozna.

Magasság: A redőny maximális magassága 240 cm. Ez a méretarány lehetővé teszi, hogy a redőny megfelelően illeszkedjen és hatékonyan működjön magasabb ablakok esetén is, miközben megőrzi a strukturális integritást és a könnyű kezelhetőséget.

Tok és Oldalpofák: A redőny nyitott Lindab tokszerkezettel rendelkezik, amihez alumínium 45 fokos oldalpofák kapcsolódnak, biztosítva a szerkezet stabil és megbízható illeszkedését.

Tengely és Csapágyazás: A redőny belső része műanyag tengelyből áll, amit két oldalon fémcsapággyal láttak el, garantálva ezzel a redőny könnyű és sima mozgatását.

Lefutó Sínek: A keskeny műanyag lefutó sínek szőrkefézve vannak, ami hozzájárul a redőny csendes és zavartalan működéséhez.

Lamellák: Kettős falú, 37 mm magas UV stabil műanyag lamellák alkotják, amelyek hosszú távú ellenállóságot biztosítanak az időjárási viszontagságokkal és a UV sugárzással szemben.

Záróléc: A záróléc extrudált alumíniumból készül, rejtett ütközővel. A záróléc alján gumírozás található, ami segít a pormentes záródásban és növeli a szigetelés hatékonyságát.

Üzemeltetés: Alapesetben a redőny kézi gurtnis üzemeltetésű automata rögzítővel rendelkezik, de igény szerint zsinóros kivitel is választható, különösen a ferde fúrások esetén.

Színek és Anyagok: A szerkezet (tok, lefutó, záróléc) fehér (RAL 9016) és sötétbarna (RAL8019) színben elérhető. A lamellák négy alapszínben és hatféle hőálló változatban kaphatók, lehetővé téve a redőnyök személyre szabását.

Integrált Szúnyogháló: Minden redőny kérhető szúnyoghálóval integrálva. A szúnyogháló anyaga szürke, üvegszálas, optikailag láthatatlan, és egy visszahajtott gumírozott éllel csatlakozik az alumínium záróléchez, biztosítva a hatékony védelmet a rovarok ellen.

Műanyagredőny szúnyoghálóval

Műanyag Redőny BASIC – Kinek Ajánljuk?

Költségtudatos lakásokba és irodahelyiségekbe: A BASIC műanyag redőnyök tökéletes választást jelentenek azok számára, akik hatékony árnyékolást és magánélet védelmet keresnek, anélkül, hogy túlzott költségeket kellene vállalniuk. Ideális megoldások ezek a termékek bérlakásokban és irodákban egyaránt.

Akik hisznek az egyszerű, de nagyszerű megoldásokban: A műanyag redőnyök könnyű karbantartása és egyszerű működtetése azoknak ideális, akik nem szeretnék bonyolult rendszerekkel bajlódni. A zsinór vagy lánc segítségével gyorsan és könnyen szabályozható a fény beáramlása.

Korlátozott költségvetésű területekhez: A kedvező műanyag redőny árak révén ezek a termékek kiválóan alkalmasak olyan helyiségekre, ahol a költségvetés korlátozott, de a funkcionalitás és praktikum elengedhetetlen.

Akik városi környezetben élnek: A BASIC műanyag redőnyök segítenek a hő- és hangszigetelésben, így csökkenthetik a külső zajokat és a hőingadozásokat, amelyek a városi környezetben gyakori zavaró tényezők.

Akik stílusra és dekorációra igényesek: A különböző színválasztékoknak köszönhetően a műanyag redőnyök esztétikai töltetet is hozzáadnak otthonához, lehetővé téve, hogy harmonizáljon a ház külső és belső designjával.

Akik kedvelik a tisztaságot: A könnyed tisztíthatóság miatt a BASIC műanyag redőnyök ideálisak azoknak, akik értékelik a problémamentes tisztántartást és a hosszú távú esztétikus megjelenést.

Akiknek fontos a rovarmentes otthon: Azok számára, akik extra védelmet szeretnének a rovarok ellen, a műanyag redőny szúnyoghálóval árak terén is kedvező opciót jelentenek, hiszen a Gredextől kérheti műanyag redőnyét integrált szúnyoghálóval ellátva.

műanyagredőny szúnyoghálóval

Hogyan történik a vásárlás a Gredexnél?

1. Ajánlatkérés műanyag redőnyökre: Általában e-mailen keresztül történik, ahol részletes információt kérhet a műanyag redőnyök típusairól és árairól.

2. Műanyag redőnyök bemutatója a bemutatóteremben: Megtekintheti és kipróbálhatja a különböző műanyag redőnyöket, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes megoldást.

3. Ajánlat elfogadása és előleg fizetése a műanyag redőnyökre: Az ajánlat elfogadását követően 25 000 forintos előleg befizetésével biztosítja a megrendelését, amely összeg beleszámít a vételárba.

4. A műanyag redőnyök felmérése: A helyszíni felmérés során kolléggánkkal együtt rögzítik a végleges gyártási méretek és műszaki paramétereket.

5. Műanyag redőnyök vételárának előleg kiegészítése: A vételár 50%-ának befizetése a gyártás megkezdése előtt szükséges.

6. Műanyag redőnyök gyártási ideje: A gyártási folyamat általában 2-3 hétig tart.

7. A műanyag redőnyök vételárának fennmaradó részének fizetése: A teljes vételár maradék részét a beépítés előtti 5 munkanappal kell rendezni.

8. Műanyag redőnyök beépítése: A termék szakszerű beépítése a helyszínen történik.

9. Műanyag redőnyök átadása és használati útmutató bemutatása: A megrendelő részére bemutatjuk a műanyag redőnyök működtetését és kezelését.

10. Elégedettség biztosítása a műanyag redőnyökkel: Az ügyfél elégedettségének biztosítása a sikeres beépítés és átadás után.

Miért érdemes a Gredexet választani?

A Gredex értékajánlata a műanyag redőnyök piacán egyedülálló kombinációt kínál minőségből, megbízhatóságból és elérhetőségből. Íme, miért érdemes a Gredexet választani:

Országos Lefedettség: A Gredex országszerte elérhető, így bárhol is éljen, biztos lehet abban, hogy a műanyag redőnyök széles választékát könnyedén megvásárolhatja, és szakszerű telepítési szolgáltatást élvezhet.

5 Év Garancia: Minden Gredex műanyag redőny mellé ötéves garancia jár, ami a termék minőségének és tartósságának biztosítéka, valamint a vásárlói bizalom és elégedettség záloga.

Stabil Háttér: A Gredex stabil piaci háttérrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy vállalatunk hosszú távon is megbízható partner maradjon a műanyag ablak redőnyök terén.

Energiatakarékosság: A Gredex műanyag redőnyei hozzájárulnak otthona energiafelhasználásának csökkentéséhez, így nem csak komfortját növelik, hanem hosszú távon pénzt is megtakaríthatnak.

Otthoni Biztonság: A Gredex által kínált műanyag redőny megoldásokkal nem csak az időjárás viszontagságai ellen véd, hanem hozzájárul otthona biztonságának növeléséhez is.

Szakképzett Értékesítők: A Gredex szakképzett értékesítői minden kérdésre készen állnak, hogy segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb műanyag redőnyt az Ön igényeire szabva.

Személyre Szabott Tanácsadás: A Gredex ügyfelei bármikor igénybe vehetik a személyre szabott tanácsadást és megoldásokat, legyen szó műanyag redőny árról vagy a szúnyoghálóval ellátott modellek specifikációjáról.

A Gredex az ügyfelek igényeinek középpontba helyezésével és a piaci igények dinamikus követésével garantálja, hogy minden vásárló a legjobbat kapja a műanyag redőnyök terén!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Rendelkeznek-e színazonos árnyékoló megoldással fóliázott ablakokhoz, garantálva az esztétikai összhangot?

Természetesen, minden faerezett mintázatú nyílászárónkhoz kínálunk színazonos redőnyelemeket, beleértve a tokot, a lefutót és a záróleceket. Ráadásul bizonyos színválasztékok, mint az aranytölgy, a dió, a mahagóni, a világos faerezett és a sötét faerezett esetében, a lamellák is tökéletesen megfelelnek a nyílászáró mintázatának színvilágával.

Motoros működtetésű redőnyök esetén milyen infrastrukturális és elektromos előkészületeket kell megtennie az ügyfélnek?

Amennyiben motoros redőnyöket szeretne rendelni, a megrendelőnek minden egyes ablak esetében biztosítania kell egy elektromos csatlakozási pontot. Ez azt jelenti, hogy a nyílászáró felső részének jobb vagy bal oldalán, a sarokban egy 50 centiméter hosszúságú, 4 eres 2,5-es MTK kábelt kell elhelyezni a megfelelő elektromos csatlakozás érdekében.

Lehetőség van-e a redőnyök szúnyoghálóval történő integrálására, és milyen méretűek ezek a rendszerek?

Igen, minden külső és vakolható tokos redőny integrálható rovarhálóval. Ebben az esetben a tok magassága és mélysége nagyobb lesz a rovarháló elhelyezése miatt. A méretek a következőképpen alakulnak: 120 cm-ig a tok magassága 13,8 cm, 150 cm-ig a tok 16,5 cm magas, míg 180 cm-ig a tok mérete 18 cm.

Mekkora helyet foglal a redőny lefutója, és milyen méretspecifikációkat kell figyelembe venni a tervezés során?

A redőnyök lefutó síneinek méretei a következőképpen alakulnak: Amennyiben nincs integrált szúnyogháló, a sínek 5,3 cm szélesek és 2,2 cm mélyek. Ha szúnyoghálóval van ellátva a redőny, a sínek ugyanúgy 5,3 cm szélesek, azonban a mélységük 4 cm-re nő a szúnyogháló befogadása érdekében.

Áramkimaradás esetén van-e lehetőség a napellenző kézi működtetésére, és milyen megoldásokat kínálnak ebben a helyzetben?

Igen, áramszünet esetén is működtethetők a napellenzők kézi tekerőkar segítségével, ha a CSI nevű motor kerül beépítésre. Ez a motor lehetővé teszi a napellenzők manuális irányítását, így áramkimaradás esetén is zavartalanul használhatók.

Milyen biztonsági funkciókkal láthatók el a redőnyök a maximális védelem érdekében, és milyen szélességű rendszereknél alkalmazhatók ezek?

Az ügyfelek leggyakrabban a feltolásgátlót választják, amely mind kézi, mind motoros redőnyök esetén alkalmazható. A kézi működtetésű redőnyöknél, amikor teljesen le vannak engedve, a feltolásgátló miatt maximum csak 15 cm-ig tolhatók fel. Ezzel szemben a motoros redőnyök esetén, ha feltolásgátló van felszerelve, a redőnyöket egyáltalán nem lehet feljebb tolni, így biztosítva a még nagyobb biztonságot.

Mindig is fontos szempont volt számomra a praktikum és a hosszú távú megtérülés, amikor otthonom kényelmét és biztonságát növelő beruházásokat terveztem. A műanyag redőnyök pont ezt a célt szolgálják. Könnyen kezelhetőek, jól szigetelnek minden évszakban, ráadásul esztétikailag is illeszkednek a ház külső megjelenéséhez. A telepítés után azonnal érezhető volt a hőmérsékletbeli különbség, és a redőnyök zökkenőmentes működése minden nap megkönnyíti az életem. Nagyon elégedett vagyok a választásommal, és bátran ajánlom mindenkinek, aki egy megbízható, tartós és energiatakarékos megoldást keres.

Márk

Az új műanyag redőnyeink egyszerűen fantasztikusak! Az elején a széles szín- és stílusválaszték miatt döntöttünk mellettük, de az elsődleges előnyökön túlmenően számos egyéb pozitív meglepetés ért minket. A beépített szúnyogháló a nyári estéken nagyon hasznos. Az energiahatékonyságuk miatt csökkentek a fűtési és hűtési költségeink is. A beépítés gyors és szakszerű volt, aGredex Kft. pedig végig készséges és segítőkész. Örülök, hogy ezt a modern és megbízható megoldást választottuk, és örömmel ajánlom másoknak is.

István

15 + 5 =