Biztonsági zsaluzia

A PROTAL zsaluzia, a BAUMANN HÜPPE cég prémium minőségű terméke, amely egyesíti a zsaluziák tökéletes fényjátékát a redőnyök biztonsági funkciójával. A speciális 96 mm-es lamellák között nincsen semmilyen zsinóros, vagy szalagos megvetés,felfüggesztés.

Teljes úgynevezett panoráma kilátás biztosít a lamellák között. A lamellák gumírozása elősegíti a tökéletes fényzárást és a halk működést. Az extrudált lefutó sínekbe helyezett mechanikus lánc szerkezet biztosítja a lamellák mozgását, billentését és rögzítését. Kimagasló szélvédelemmel rendelkezik.

A szerkezetbe épített biztonsági érzékelő biztosítja az akadályérzékelést, megakadályozva ezzel a termék meghibásodását. Teljesen leeresztett állapotban a termék biztonsági zárszerkezete automatikusan blokkolja a lécek feltolását, megnehezítve ezzel egy esetleges betörést. Robosztus kinézetével kiválóan illik régi stílusú épületekhez is. Működtetése kézi hajtókarral vagy motorral történik.

Már a háztervezés fázisában érdemes az árnyékoló tokszerkezetének a kihagyása a nyílászáró felett a lépcsőzetes áthidalóban, a vakolható tokos rendszerrel szigetelés után a tok nem látszik. Meglévő, már beépített nyílászárókra is rögzíthető látszó tokos megoldással, mely szintén lehet „ L” vagy „U” alakú.

Széles színpaletta: a szerkezet a RAL színskála bármely színében, míg a lamella 21 féle színben rendelhető. Intelligens vezérlések beiktatásával növelhető a komfortérzet, valamint energia megtakarítás is realizálható.

Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli technológiáról, előre programozott mozgatásról, szél/fény védelemről cégünk minden eshetőségre kínál alternatívát.