Motoros redőny

4 ok a redőnyök motorizálására:
Otthona védelme
Élvezze a páratlan akusztikus élményt!
Egyszerűsítse le életét!
Gyors és egyszerű telepítés!

A feltolásgátlónak köszönhetően a redőnymotorok kiváló biztonságot és ellenállást nyújtanak egy betörési kísérlet esetén. Otthonának védelme mindig a nyílászárókkal kezdődik!

Hogyan válassza ki a megfelelő motorizált rendszert a redőnyéhez?
Számos típusú redőnytokkal rendelkező redőny létezik:   1. Standard: utólag felszerelt, beépített vagy csődobozos.   2. Vetítővászon   3. Állítható lécek. A Somfy minden építési vagy felújítási projekt esetében tanácsot biztosít Önnek és testreszabott megoldást kínál a redőnyök motorizálására! A motorok számos típusa megfelel igényeinek.

1. Szeretné kihasználni a legjobb elérhető technológiát? Válassza az intelligens és biztonságos io-homecontrol rádiós technológiát (a visszacsatolás révén valós idejű információt kaphat eszközei állapotáról). Lehetővé teszi a redőnyök távvezérlését.   2. Éppen felújítja otthonát, és olyan egyszerű megoldást keres, amely mellett megőrizheti a ház esztétikus külső megjelenését? Válassza a napenergiával működő motoros rendszerünket: vezeték nélküli és megbízható, gyorsan és egyszerűen telepíthető, nincs szükség további konstrukcióra!   3. Vezetékes rendszeréről rádiós technológiára váltana, mert élvezni szeretné a távirányítás kényelmét? Telepítse a rádióvevőt a kapcsoló mögé. Továbbá, ha meglévő redőnyeit szeretné motorizálni, vagy jelenlegi motorizált rendszert szeretné lecserélni, a Somfy motor- és cserekészleteket biztosít felszereléséhez! Kérjen tőlünk tanácsot bátran!

Miért minket válasszon?
Termékeinket Franciaországban terveztük, hogy optimális minőséget, teljesítményt és hosszú élettartamot garantálhassunk.
Központi vezérlés a nagyobb kényelem érdekében
Egy távirányítható központi rendszer, amelynek segítségével élvezheti háza vagy lakása minden előnyét. Mindössze egy távirányítóra vagy okos telefonjára van szükség a béke és kényelem megteremtéséhez.
Folyamatosan fejlődő termékek
Termékeink alkalmazkodnak az Ön igényeihez és költségvetéséhez! Célunk: hatékony egyedi megoldások biztosítása.

 

GREDEX KFT – Somfy Szolgáltatások
A GREDEX KFT. végigvezeti Önt a projekt minden egyes lépésén a legjobb megoldások, valamint a maximális kényelem biztosítása érdekében!

Tanácsra van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk megtalálni a legjobb megoldást projektje számára!