Kényelmes

Egyetlen gombnyomással a napellenzőt ki- vagy beengedheti. Nem kell ezért megzavarnia saját pihenését.

Biztonságos

Elmegy otthonról és kiengedve hagyta a napellenzőt? Hirtelen nagy szél támad? Az okos szélérzékelő automatikusan behúzza az árnyékolót, így megvédve annak szerkezetét a rongálódástól.

 

Még több lehetőség

A beépített világítóegység ésa hősugárzó lehetőséget ad arra, hogy hűvösebb időben is a teraszon tartózkodjon.

Intelligens

Eső-, fény- és szélérzékelők segítségével minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodik napellenzője.

Elegáns

A különböző színű és vonalvezetésű távirányítók illeszkedneka különféle stílusú lakásbelsőhöz. A Patio kivitel csepp- és ütésálló tulajdonsága miatt ideális kültéri használatra.

 

Ön dönt… árnyék egyetlen gombnyomásra? Válasszon!

SMOOVE RTS

A SOMFY új rádiós kapcsolócsaládja
A divatos külsejű kapcsolócsalád alkalmas egy vagy több motor mozgatására. Egyetlen érintés és az árnyékoló a kívánt pozícióba megy. A négy különböző kivitel és a nyolc keret variációja illeszkedik az Ön lakásának berendezéséhez. Kompatibilis minden más Somfy rádióvevővel. A Smoove RTS kapcsolócsaládot kifejezetten beltéri használatra fejlesztették ki.

Eolis 3D RTS Sunis RTS

Napellenzőre szerelt vezeték nélküli szélérzékelő. Falra szerelhető vezeték nélküli napelemes Erős szél esetén automatikusan behúzza a fényérzékelő. Napsütés esetén automatikusan napellenzőjét. Állítható szélértékek, hosszú kiengedi napellenzőjét. Esztétikus, kis helyet élettartamú elemekkel.foglal és vezetékelést nem igényel.

Beépített világítóegység

Napellenzőre vagy falra szerelt világítás (5 halogén izzó) – így sötétedés után is tovább tartózkodhat az árnyékoló alatt. Mindezt a napellenző fényerősség-szabályzós távirányítóval kezelheti.

Beépített hősugárzó

Akár hűvösebb évszakokban, vagy estéken is tovább élvezheti a terasz lehetőségeit a távirányítóval szabályozható hősugárzóval.

Az infravörös sugárzásnak köszönhetően 96%-os hatásfokkal melegíti
a közelében tartózkodókat. Nem a levegőt, az emberi testet melegíti. 16 m2-nyi területen belül komfortos hőérzetet biztosít.

TUDTA, HOGY A SOMFY TERMÉKEKKEL REDŐNYT, RELUXÁT, ROLÓT, SŐT GARÁZS-ÉS KERTKAPUT IS MOZGATHAT?

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”