Ugye Ön is tudja, hogy a tetőterek árnyékolása kiemelt fontosságú?

Bizony, hiszen a tetőtéri üvegeken keresztül gyakorlatilag közvetlenül hatolnak be a napsugarak, így azok – pláne a nyári hőségben – jelentős felmelegedést okoznak a lakásban.

A tetőérben éppen ezért remek megoldásnak bizonyulhatnak az alumínium redőnyök, melyek remek hangszigetelők és a hőt is távol tartják, ráadásként pedig jól festhetők emellett pedig a fénybeszűrődés mértékét is hatékonyan csökkentik.

 

A tetőtéri árnyékolás remekül szabályozható, azaz az árnyékolás az alumínium ellenére sem kell, hogy teljes sötétséget jelentsen illetve a szellőzés lehetőségét sem zárja el. Kombinálható szúnyoghálóval is, ezek azonban dupla sínpályával rendelkezek.

A szúnyoghálók időjárásálló, üvegszál erősítésű hálóval készülnek, az alumínium redőnyök sajátossága pedig, hogy mindegyik rendelkezik egy feltolásgátlóval, de rendelhető hozzá akár egy zárható záróléc is.

Ezek a redőnyök remek megoldást jelenthetnek a családok számára, hiszen amellett, hogy távol tartják a forró napsugarakat, éjszakánként nem engedik be a zajokat és a fényeket sem.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”