Modern ablakok. Friss levegő az egészséges beltéri klímáért.

Saját négy falunknak olyan helynek kell lennie, ahol jól érezzük magunkat, pihenhetünk és újratölthetjük magunkat. A friss levegő, a fény, a páratartalom és a hőmérséklet a döntő tényező az egészséges beltéri klímában. Ez nem csak az általános közérzetünket határozza meg, hanem a testi és szellemi teljesítményünket is. De túl gyakran ez az éghajlat egyensúlyba kerül. A levegő túl meleg vagy túl hideg, túl száraz vagy túl nedves, és a háztartások millióiban penész alakul ki. Ennek oka: helytelen szellőzés és fűtési viselkedés.
A modern ablakok beépített szellőzéssel vagy külön szellőzőrendszerrel – pontosan a ház építési fizikájához igazítva – automatikusan biztosítják az egészséges beltéri klímát. Így optimális egyensúlyt érhet el a fűtési energia megtakarítása és a friss levegő ellátása között. Ugyanakkor hatékonyan megakadályozza a penész kialakulását. A levegőben mindig jelen lévő spórák csak akkor válnak problémássá, ha a helyiségekben lévő nedves területekkel érintkeznek. Ha nincsenek szerkezeti hibák vagy nedvességkárok, akkor a helyiség megfelelő hőmérséklete és elegendő légcsere elegendő a felesleges páratartalom csökkentéséhez. Gyakran és megfelelően szellőztetve ezt saját kezébe veheti. Vagy élvezheti a modern műszaki szellőztetési megoldások kényelmét.
Beszéljen az ablak szakembereivel. Az épület szövetétől, a szigetelési helyzettől és egyéb tényezőktől függően a megfelelő, gazdaságos megoldást javasolja otthoni szellőzéséhez. Annak érdekében, hogy mindig jól érezze magát a szobájában.

 

A megfelelő szellőzés:

  • Szellőztessen mindig nyitott, nem döntött ablakokkal. A toló szellőzés lehetővé teszi a hatékony levegőcserét a lehető legrövidebb idő alatt.
  • Szezontól függően szellőztessen minden szobát reggel 20-30 percig. Különösen a hálószoba.
  • Ismételje meg a burst szellőztetést naponta három-négy alkalommal, 10-15 percig.
  • Az energiatakarékosság érdekében előzetesen kapcsolja ki a radiátorokat.
  • A helyiség hőmérséklete még a használaton kívüli helyiségekben sem csökkenhet 15 ° C alá, hogy a helyiség levegője mindig elegendő nedvességet szívjon magába.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”