Bár általában alig várjuk, hogy a hideg évszakok után beköszöntsön a jó idő, a nyárral bizony együtt járnak a szúnyogok is. Különféle szúnyoghálókkal azonban sikeresen felkészülhetünk ellenük.
Hogy ezek a csípős kis rovarok ne rontsák el a kellemes nyárestéket, érdemes előre gondolkodni, és már tavasszal szúnyoghálót felszerelni nyílászáróinkra. Számtalan verzióból válogathatunk ma már, hogy a lehető legkényelmesebb, az igényeinknek legmegfelelőbb szúnyoghálóhoz jussunk. Rolós, oldalhúzós, tolóajtós, nyíló vagy fix felszerelésű szúnyoghálók garmadából választhatunk. Ezek mindegyike könnyen felszerelhető, egyszerűen kezelhető és kiválóan tisztán tartható. A sűrű szövésű, műanyag bevonatos, tűzálló anyagú hálók rengeteg plusz funkcióval is bírnak a szúnyogok távol tartásán kívül is.

Az időjárás viszontagságainak is ellenállnak, és megakadályozzák, hogy a járókelők könnyedén beláthassanak belső, személyes tereinkbe, miközben kifelé remek kilátást biztosítanak. Alumínium szerkezetük garantálja az időállóságot, de a természet hívei számára fakerettel is beszerezhetők. Fehér, fém, barna, fekete színekben könnyedén hozzájuthatunk ezekhez az eszközökhöz, de egyedileg, a színskála bármely színével legyártathatjuk magunknak. További előnyük, hogy bármely ajtóra, ablakra felszerelhetők az egyes szúnyoghálók, ferde síkú, tetőtéri vagy nagy felületű, akár dupla nyílászárókra is, így bármely helyiségünkből kívül tarthatjuk a szúnyogokat.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”