Aki egyszerre szeretné védeni otthonát, irodáját a túlzott kinti fénytől, a kíváncsi tekintetektől, illetve a betörőktől, annak a zsaluzia a megoldás.
Ez a kültéri lamellás árnyékoló hasonló a beltéren használatos reluxához, de az árnyékoláson kívül sok más fontos funkciót is betölt. A zsaluzia állítható lamellái révén nemcsak a beáramló fény mennyiségét, hanem annak irányát is tökéletesen szabályozhatjuk. Rozsdamentes fém anyaga által ellenáll az időjárás viszontagságainak, remekül véd a külső meleg, hideg, a szél és a csapadék ellen. Nagy előnye, hogy nemcsak az időjárás kellemetlenségeit tartja kívül, hanem a kíváncsi tekinteteket is, ugyanis kifelé tökéletes kilátást biztosít, befelé viszont megóvja intim szféránkat.

A zsaluzia lamellái a káros UV-sugárzást távol tartó lakkozással készülnek, így időállóak és színtartóak. Működtetése kényelmes, halk, kézi vagy motoros vezérléssel egyaránt megoldható, de akár távirányítással, sőt, előre programozott, automatizált rendszerként is használható. Mivel számos színben beszerezhető, a zsaluzia dekorációs megoldásként is kiváló az épületek külső részeire, legyen szó modern vagy régi típusú házról. A modern zsaluziák ma már beépített biztonsági érzékelővel vannak ellátva, így betörésgátló funkciót is ellátnak. Ha az eszköz teljesen le van eresztve, a biztonsági zárszerkezet automatikusan megakadályozza, hogy a léceket feltolják, és betörjenek az ingatlanba.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”