Új ablakok. Fenntartható fellépés az emberek és a környezet számára.

A fenntartható cselekvés azt az elvet követi, hogy a jövő generációinak ugyanolyan kilátásokkal kell rendelkezniük a lehetőségekkel teli életre, mint mi. Ez csak akkor sikerülhet, ha a környezetvédelem, a gazdaság és a társadalom egyensúlyt teremt világszerte, mert befolyásolják egymást. A Kömmerling ehhez hozzájárul az energiatakarékos ablakrendszerekkel, az ólommentes stabilizátorokkal a friss anyagban és az intelligens újrahasznosítási koncepciókkal.
Termékeink megfelelnek a hőszigetelés és a kapcsolódó energiahatékonyság minden követelményének. Ez azt jelenti számokban: A vásárlók által évente gyártott mintegy 15 millió ablakegység kb. 300 millió liter fűtőolajat takarít meg. Ily módon mintegy 850 millió kilogrammal kevesebb széndioxid szabadul fel a légkörbe – ami enyhíti az erdők terheit egy 90 000 futballpályának megfelelő területen! Ezenkívül értékes forrásokat, például fosszilis tüzelőanyagokat takarítanak meg, és megőriznek a jövő generációi számára.
2004 óta teljesen eltekintettünk a nehézfém ólomtól az összes ablakrendszerünk friss anyagában, és környezetbarát kalcium-cink alapú stabilizátorokat használunk. Így feleslegessé tesszük 6500 tonna ólom szétszerelését és felhasználását – ez több mint 160 teherautó-rakomány. Természetesen az ólommentes ablakoknak megvan a műanyag ablakanyag összes klasszikus és gazdasági előnye, például hosszú élettartam, alacsony karbantartási költségek, magas gazdasági hatékonyság és rendkívül jó hőszigetelés.
Sajátos know-how-junk alapján olyan termékeket hozunk létre, amelyek az erőforrás-hatékonyság és ezért a felelősségteljes fellépés mellett állnak. Az ablak hozzáadott értékének további optimalizálása céljából mérnökeink a legújabb generációs termékeket fejlesztik ki, és egyúttal javítják a termék műszaki tulajdonságait. Az intelligens kamrarendszerek és a statikus felépítés jellemzői biztosítják egyrészt az erőforrások megőrzését, másrészt rendkívül versenyképes termékekhez vezetnek.
Mivel célunk, hogy partnercégeinknek és ügyfeleiknek ökológiailag és gazdaságilag átgondolt rendszermegoldásokat nyújtsunk, amelyekről magabiztosan dönthetnek. Értelmes és felelősségteljes – elköteleződés a fenntarthatóság mellett.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”