Új ablakok. Élj nyugodtabban és egészségesen.

Utak, ipar, vasútvonalak, repülőgépek: világunk egyre hangosabb. Annál is fontosabb, hogy ne engedje, hogy a zaj behatoljon személyes életterébe. Mert bebizonyosodott, hogy a zaj beteggé tesz, még akkor is, ha már nincs tudatosan róla. Ennek eredménye lehet szív- és érrendszeri betegségek, ideges irritáció és rossz koncentráció. A térfogatmérés egysége egyébként a hangnyomásszint, amelyet decibelben (dB) adnak meg. A lakosság több mint 30% -a alvás közben is 50 dB feletti állandó zajszintnek van kitéve. Ez a hálószobákhoz ajánlott maximális 20 dB két és félszerese. A hatékony zajvédelem ezért hosszú távon növeli az életminőséget.

Ha szeretné javítani a saját házának hangszigetelését, akkor az ablakok az első helyen állnak. A környezettől és a zajszennyezéstől függően különböző zajvédelmi osztályokban állnak rendelkezésre. A csúcstechnológiájú ablaktechnika rendkívül stabil műanyag profilokkal és speciális funkcionális üveggel biztosítja a hatékony hangszigetelést, amellyel egyszerűen otthagyhatja a mindennapi zajt.

A hatékony zajvédelem hozzáértő tanácsokkal kezdődik, és csak professzionális telepítéssel tökéletes. Mert akkor leszel igazán csendes, ha a felhasznált elemek és az összeszerelés minősége megfelel az adott hangszigetelési osztály követelményeinek. A magas hangszigetelési értékű ablakok súlyuk miatt jelentős követelményeket támasztanak az ablakkeret felépítésével szemben. A statikának, a stabilitásnak és a kihúzási ellenállásnak itt kell lennie. Ezenkívül az ablakoknak és a falazatoknak tisztán és szorosan tömíteniük kell.

Csak akkor lesznek sikeresek a hangszigetelő intézkedések, és ezáltal jelentősen hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A hangszigeteléssel kapcsolatban támaszkodjon a szakemberek képességeire. A zajvédelemről átfogó és ingyenes tanácsokat kaphat a helyi ablaképítő cégtől.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”