Vágyunk a természetbe, de az időjárás nem engedi? Válasszunk szélbiztos oldalfedést kinti tereinkre, hogy ne legyünk kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak!
Biztosan sokan találkoztunk már azzal a problémával, amikor kiülnénk egy kicsit a teraszra, erkélyre, lugasba vagy akár csak gyönyörködnénk egyet a télikertünkben, de a szeles időjárás ezt nem engedi. A különféle szélbiztos oldalfedések ezt hivatottak megoldani. Az általában vízlepergetős textilanyagból készülő, masszív, alumínium tokos ponyvák tökéletes módszernek bizonyulnak bármely kinti terület oldalfedésére. Nagyméretű felületek, akár több méteres magasságok és szélességek szélfedésére is alkalmasak, de kinti térelválasztásra, vagy nagyobb ablakok, üvegfelületek esztétikus árnyékolására is használhatók. Ugyanis nemcsak a szelet, hanem a napfényt és a túlzott meleget vagy hideget is lefoghatjuk e ponyvák által. A jó kilátás biztosítása érdekében víztiszta PVC ablakok is integrálhatók a ponyvákba.

Éttermek is előszeretettel használják ezt a módszert teraszaik oldalfedésére rossz időben, hiszen a vendégeket tökéletesen megvédi ez a megoldás a nemkívánatos időjárás kellemetlenségeitől. Hajtókarral vagy motorral könnyedén működtethetők, és nagyon egyszerűen, gyorsan tisztíthatók. A ponyvák számtalan színben beszerezhetők vagy egyedi igény szerint legyártathatók, így biztos, hogy mindenki megtalálja köztük a személyiségéhez, külső tereihez legjobban passzolót.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”