Ha Ön is szereti a biztonságot, a kényelmet, az időspórolást, és az innováció híve, akkor az intelligens otthont Önnek találtuk ki!

Belegondolt már Ön is abba, milyen lenne úgy felébredni minden reggel, hogy beáramlanak a napsugarak az ablakon, finom, gőzölgő kávé várja a konyhában, annak ellenére, hogy még egy gombnyomásába sem kerül felhúzni a redőnyt, vagy beindítani a kávéfőzőt? Mindez nem álom, hanem ma már elérhető valóság. Az Ön házából is pillanatok alatt okos otthon válhat. Az úgynevezett intelligens otthonokban ugyanis teljesen automatizált rendszert építünk ki, amely által a berendezési gépek előre beprogramozott módon, önmaguktól vagy távvezérléssel működnek. A konyhai gépektől a lámpákig, a külső árnyékolóktól a fűtésig, a riasztórendszertől a garázskapuig minden az Ön szolgálatába állhat, anélkül, hogy bármilyen tevékenységet mechanikusan kellene elvégezni.

Az okos otthon módszere nemcsak rendkívül kényelmes megoldás, hanem nagyon sokat meg is spórol számunkra abból, amiből manapság a legkevesebb van: az időből. Ezenkívül nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az intelligens rendszer biztonságot is nyújt számunkra, hiszen ha elfelejtenénk kikapcsolni a fűtést, vagy becsukni az ablakot, okos otthonunk mindent elintéz helyettünk. A rendszerbe illeszthető gépek, berendezések beszerelése, beprogramozása egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, a programok pedig saját igényeinknek megfelelően bármikor megváltoztathatók.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”