Új ablakok. Modern biztonsági technológia a lehető legjobb védelem érdekében.

Magyarországon két és fél percenként van betörés. És nem éjszaka, hanem nappal, amikor a lakók nincsenek otthon. A tolvajok elsősorban ablakokon, erkély- és teraszajtókon keresztül jutnak be a házba. És pontosan itt buknak meg a betörők, ha a biztonsági technológia megfelelő. Ha az elkövetők a lehető legrövidebb időn belül nem járnak sikerrel, gyorsan más épületet keresnek. Ezért érdemes befektetnie a modern biztonsági intézkedésekbe. Végül, de nem utolsósorban a biztonság életminőséget jelent.

A biztonságos ablakok és ajtók speciális üvegezéssel, betörésálló keretekkel és szerelvényekkel, további zárakkal vagy prémium biztonsági alumínium redőnnyel rendelkeznek. Egyéni védelmi igényeitől függően választhat különböző ellenállási osztályok között, RC 1-től RC 6-ig. Általában az RC 1 és RC 2 ellenállási osztályok elegendőek.
De te is tehetsz valamit, és megvédheted magad és otthonodat – nagyon egyszerű eszközökkel. Zárjon be minden ajtót és ablakot, még akkor is, ha csak rövid időre hagyja el a házat. Soha ne hagyja az ablakokat döntött vagy szellőző helyzetben – még a magasabb emeleteken sem. Ellenkező esetben a betörők meghívást éreznek, különösen, ha a kerti bútorok vagy a létrák megkönnyítik az indítást.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”