Sokan azt gondolják, hogy a fürdőszobák, konyhák belső árnyékolása kivitelezhetetlen a víz- és páratartalom miatt, pedig van rá megfelelő megoldás.
A reluxa az egyik legkedveltebb belső árnyékoló lakásokban és irodákban egyaránt, hiszen amellett, hogy praktikus és esztétikus, remekül szabályozható általa a belső helyiségekbe áramló fény mennyisége. Forgatható lamelláival a fény iránya is beállítható, amely nagy segítséget nyújt abban, mikor, mely részét és hogyan szeretnénk világossá vagy sötétté tenni a belső tereinknek. A lamellák könnyen mozgathatóak, vékony alumíniumból készülnek, és mindenféle színárnyalatban beszerezhetőek, így biztos, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához leginkább passzoló verziót.

Rögzíthető mennyezetre vagy homlokzatra, bármilyen ajtóra vagy ablakra. Belső árnyékoló funkciója mellett más szerepet is betölthet, akár belső mobil térelválasztóként is alkalmazható. Nagy előnye más belső árnyékoló eszközzel szemben, hogy alumínium anyaga révén olyan helyiségekben is használható, ahol folyamatos nedvességnek vagy magas páratartalomnak van kitéve. Remek megoldás lehet ezáltal fürdőszobák, konyhák, egyéb vizes blokkok belső árnyékolására. Kapható emellett fából is, vagy fahatású színben, így kinézete révén akár egy csepp természetet is csempészhetünk helyiségeinkbe. A reluxa felszerelése, beüzemelése nem igényli szakember segítségét. Tisztítása egyszerű, sima vizes ronggyal pillanatok alatt letakarítható.