Bár sokan úgy gondolják, hogy a redőny idejét múlt árnyékolástechnikai eszköz, és vannak ennél újabb technológiás módszerek, mégis az egyik legjobbnak bizonyul még mindig a külső árnyékolás terén. Nézzük, miért érdemes redőnyt használni!

A redőny remekül szabályozza a beáramló fény mennyiségét, ezáltal akár tökéletes sötétséget is képes biztosítani helyiségeinkben. Ez azért is különösen fontos, mert szervezetünk kizárólag sötétben tudja magát kipihenni, ezáltal pedig egészségünket megtartani, ebben pedig éjjelente a redőny nagy segítség. Emellett hő védelmi funkciót is ellát, de a tévhittel ellentétben nem csak nyáron. A meleg évszakban megóvja otthonunkat a túlzott felmelegedéstől, télen pedig kívül tartja a hideget, és megelőzi, hogy helyiségeink kihűljenek. Így sokat spórolhatunk a fűtésszámlán egy jól megválasztott és felszerelt redőnnyel.

Hangszigetelőként is kiváló, ugyanis képes arra, hogy az utcáról beáramló zajt megszűrje. Abban is a segítségünkre lehet, hogy megelőzzük, hogy betörjenek otthonunkba vagy irodánkba. A feltolásgátlóval ellátott redőnyökön keresztül ugyanis szinte lehetetlen, hogy a betörők átjussanak. Az időjárási viszontagságok ellen is védelmet nyújt, megóv a széltől és a csapadéktól. Rendkívül könnyen tisztántartható, időtálló, strapabíró eszköz. Mivel ma már számtalan színben, méretben és anyagból gyártanak redőnyöket, mindenki megtalálhatja a saját és ingatlanja számára legmegfelelőbbet.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”