Az egyik legnépszerűbb belső árnyékoló a roletta. Nem véletlenül, hiszen az árnyékolás mellett más szempontból is a segítségünkre lehet.

A roletta a kintről beáramló fényt és hőt remekül lefogja, ezért érdemes már most elgondolkodni a beszerzésén, hogy mire tavasz lesz, ne érjen váratlanul bennünket a nagy fény és a magas hőmérséklet. Azért is javasolt már télen felszerelni, mert a roletta a közhiedelemmel ellentétben nem csak fény- és hővédelemre szolgál, hanem ennél több funkciót láthat el. Tökéletes megoldás lehet ugyanis esztétikai hatása miatt a lakásdekorációban is. Számos színben és méretben kapható, és anyagát tekintve is nagy választék közül válogathatunk.

Igényeinknek, stílusunknak, otthonunk lehetőségeinek megfelelően biztos, hogy megtalálhatjuk azt, amelyik a legjobban illik hozzánk, és remekül feldobhatjuk vele lakásunk hangulatát. Kis- és nagy helyiségekben egyaránt különleges lakberendezési eszközként is funkcionálhat. Felszerelése egyszerű, saját magunk is megtehetjük ezt szakember segítsége nélkül. Kezelése sem okoz semmilyen nehézséget, hiszen egyszerűen, kézzel, gyöngylánc által, de akár motorral is működtethető. Tisztítása könnyedén megoldható, anyagától függően akár pillanatok alatt letörölhető. Ezenkívül időtálló, strapabíró és költséghatékony. Tetőtéri ablakoknál tökéletes megoldás lehet, hiszen ferde síkban is kiválóan alkalmazható, de normál ablakok esetében is jó szolgálatot tesz.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”