Érdemes már tavasszal beszerezni a napellenzőket házunkra, hogy ne érjen bennünket készületlenül a meleg évszakok hősége, és egyéb, nyári időjárási viszontagság.
Manapság már számos napellenző közül válogathatunk, ha meg akarjuk védeni magunkat és ingatlanunkat a nyári hőségtől, hatalmas fénymennyiségtől, és egyéb, nemkívánatos időjárási jelenségektől. Érdemes már tavasszal felszerelni ezeket a külső árnyékoló eszközöket, hiszen mivel nem csak a napsütés ellen védenek, más esetben is hasznukat vehetjük. Vízlepergető anyaguk és impregnáltságuk révén ugyanis a csapadéktól is megóvhatjuk teraszunkat, erkélyünket. Védőtővel is felszerelhetők, így télen a hótól és a nagy mennyiségű esőtől is védelmet nyújtanak. Számos napellenző ponyva a káros UV-sugarakat megszűrő anyagból készül, így egészségünket is megóvhatjuk általuk.

Homlokzatra, mennyezetre egyaránt szerelhetők. Könnyedén működtethetők akár kézi karral, akár motoros módszerrel, sőt, távirányítással is. Rozsdamentes acél vagy alumínium tokos szerkezetük időállóságot garantál. Számtalan színben kaphatóak ezek a napellenzők, így nemcsak alapvető funkciójukat tudják remekül ellátni, hanem kiváló külső dekorációs eszközökké is válhatnak épületeinken. Egyre elterjedtebbek a nem vízszintes, hanem függőleges felszerelésű napellenzők is, amelyekkel lugasunkat, kerti építményeinket is megvédhetjük a túlzott fénytől és felmelegedéstől, emellett oldalfedést is kapunk a szél ellen.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”