Bár egy belső árnyékoló eredeti funkciója, hogy fény- és hő védelmet nyújtson, más területen is hasznát vehetjük: otthonunk és munkahelyünk lakberendezési vagy dekorációs eszközeként is bevethetjük.

A különböző belső árnyékolók amellett, hogy kívül tartják élettereinkből a fényt és a meleget, egyedi lakásdekorációként is felhasználhatók. Sokan azt gondolják, hogy csak nyáron van szükség ezekre, és télen felesleges felszerelésként vannak jelen a lakásban ezek az eszközök, pedig ezekben a hónapokban is ugyanolyan fontosak lehetnek, mint nyáron. A búskomor, sötét napokat ugyanis remekül feldobhatják a különböző anyagú és színű szalagfüggönyök, roletták, reluxák és sávrolók.

Mivel ezek ma már számtalan méretben, színben és anyagból beszerezhetők, mindenki megtalálhatja a saját stílusának, igényeinek, otthona vagy irodája berendezésének legmegfelelőbbet. A belső árnyékolók egyedi kinézetükkel szinte vonzzák a szemet, ha vendégünk érkezik, ezért tökéletes lakásdekoráció lehet belőlük. A fiatalabb generációk számára, minimalista lakásokban remek választás ez a módszer, mert egyszerűen és gyorsan, költséghatékony kettő az egyben kombinációval megoldható az árnyékolás és a lakberendezés. Az idősebbek és a természetrajongók pedig azért kedvelhetik nagyon ezt a megoldást, mert ha natúr, barna vagy pasztell színű, fahatású vagy fából készült termékeket választanak, becsempészhetnek egy csepp természetet is otthonunkba.

www.gredexredony.hu
„A személyre szabott napfogyatkozás”